Dataleverandøren med allsidig kompetanse

i Indre Østfold

Support

PDFPrintE-mail

Hyena Nettverksadministrasjon

Det kan være en stor utfordring å bruke de innebygde administrasjonsverktøyene som finnes i Windows når man skal administrere et mellomstort Windows NT/2000 nettverk. Legg til flere domener, noen servere, mange brukere og arbeidsgrupper, og før du aner det har du mistet kontrollen.

Hyena er utviklet for å forenkle og sentralisere mest mulig av de daglige administrasjonsoppgavene, samtidig som det tilbyr deg som administrator noen nye muligheter. De funksjonene som finnes i programmet er tilgjengelig i et brukervennlig grensesnitt og brukes av flere tusen administratorer verden over.

Hyena bruker et Explorer-lignende grensesnitt for alle funksjoner, inkludert pop-up menyer som nås ved hjelp av høyre musetast. Hyena har også eksport- og rapportmuligheter. Alle funksjonene finnes i standardversjonen av Hyena. Den nye Enterpriseversjonen har også støtte for MS Exchange og Terminal Server.

Hyena har dessuten en gunstig lisensiering. Du betaler kun for antall administratorer som bruker programmet. Antall servere, domener, brukere og arbeidsstasjoner har ingen betydning.